Het is natuurlijk een cliché dat niet altijd waar is, maar toch vaak ook wel waar, vrouwen hechten meer waarde aan mode dan mannen. Veel vrouwen vinden het hartstikke leuk om een dagje nieuwe kleding te gaan uitzoeken en besteden ook meer aandacht aan wat voor kleren ze aantrekken in de ochtend. Veel mannen shoppen zo weinig mogelijk voor kleding en als ze iets moeten kopen gaan ze een winkel in en staan ze zo snel mogelijk weer buiten. Wanneer je als vrouw een relatie hebt met een leuke man, kan het frustrerend zijn als hij zich niet zo goed kleed. Leuk gekleed gaan maakt natuurlijk een goede indruk en als je trots je vriend of man presenteert is het jammer als hij niet zulke goede kleding aan hebt. Je wilt je man waarschijnlijk helpen met beter kleden en mode. Maar zit hij daar zelf wel op te wachten? In dit artikel bespreken we hoe je je man kunt helpen met mode.

Hij wil graag goed gekleed gaan

Zelfs als je vriend of man niet zoveel van mode weet, dit betekent niet dat hij niet graag goed gekleed wil gaan. De meeste mannen zijn zich echt wel bewust dat stijlvol kleden een positieve invloed heeft op zowel het zakelijk als het romantisch leven. Daarnaast zorgt stijlvolle kleding ook nog eens voor meer zelfvertrouwen. Veel mannen willen zich graag kleden maar weten niet zo goed waar te beginnen. Daar kun jij als vrouw mee helpen.

Ga niet zomaar een dagje shoppen

Heel veel vrouwen vinden het leuk om een kledingwinkel in te gaan en gewoon door de rekken te kijken. Misschien zien ze toevallig iets leuks en misschien niet. Veel vrouwen gaan graag van winkel naar winkel, en komen niet altijd met iets naar buiten. Voor de meeste mannen werkt dit niet zo. Mannen worden hier gestrest van. Ze willen liever heel duidelijk weten wat ze gaan kopen en waarom. Als je je man met zijn kledingkeuze wilt helpen is het daarom fijn om duidelijke richtlijnen te geven. Dit heb je nodig, hier gaan we het vinden en om deze reden. Geef bijvoorbeeld aan, een goede leren jas staat stoer en we gaan hier op zoek. Daarna kan hij zelf wat dingen uitproberen en kunnen jullie samen bespreken welke jas het leukste staat. Maar op deze manier weet hij duidelijk wat het doel is.

Forceer geen kledingstukken

Mogelijk heb je net iets een andere stijlvoorkeur dan je man. Probeer niet ene kledingstuk waarvan hij duidelijk aangeeft dat het niks voor hem is toch door te draven. Hij heeft natuurlijk de vrijheid om zijn eigen stijl te ontdekken maar tegelijkertijd kun je wel advies geven binnen die specifieke stijl. Maar als hij graag stoer gekleed gaat kun je beter niet met een poloshirt aankomen. Natuurlijk wil je wel zorgen dat hij alle essentiële kledingstukken heeft. Ga bijvoorbeeld op zoek naar goede smokings, zodat hij voorbereid is wanneer er een bruiloft is.

Je kan misschien ook genieten van: