Lifestyle

Drie keer persoonlijke kerstcadeaus

Ik hou enorm veel van sinterklaas en kerst omdat ik cadeautjes geven enorm leuk vind. Voor iedereen een gepast cadeautje uitkiezen vind ik het leukste dat er is. Maar wat ik nog tien keer leuker vind is om een cadeautje te zoeken dat ook nog eens iets persoonlijker is dan een ‘gewoon’ kerstcadeau. Dit laat namelijk aan de ander zien dat je er net iets meer moeite in hebt gestoken dan voor een normaal cadeau. En omdat de kerst er weer aan komt heb ik in deze blog drie persoonlijke kerstcadeautjes op een rijtje gezet waar je iemand gegarandeerd heel blij mee maakt! 

Een klein persoonlijk cadeautje 

Allereerst heb ik een cadeautje uitgezocht dat persoonlijk is maar niet te groot. Dus voor als je een iets kleiner budget hebt of hebt afgesproken niet te veel uit te pakken dit jaar. En dit persoonlijke cadeau is niet alleen persoonlijk en geweldig leuk, maar ook nog eens super handig. Het is namelijk een Samsung hoesje met foto! Op de website case24.com kan je namelijk heel gemakkelijk een hoesje ontwerpen door hier een foto of fotocollage op te laten drukken. Ze hebben verschillende hoesjes voor verschillende types telefoon zoals iPhone hoesjes en verschillende Samsung hoesjes zoals bijvoorbeeld Samsung Galaxy A21s hoesjes. Het maakt dus niet uit welke telefoon diegene heeft, je kunt het hoesje er gewoon op uitkiezen. En met een persoonlijke foto erop maak je dus gegarandeerd iemand blij met het super persoonlijke cadeau. 

Een middelgroot persoonlijk cadeautje

Daarnaast heb ik ook een leuk persoonlijk cadeau bedacht voor als je een middelgroot budget hebt. Ik vind het namelijk altijd erg leuk om materialistische cadeautjes te krijgen en geven, maar nog leuker vind ik het om een activiteit cadeau te krijgen of cadeau te doen. Door een activiteit aan iemand te geven zorg je er namelijk voor dat je samen herinneringen maakt en ik vind dat veel meer waard dan spullen! Je kunt hierbij denken aan een activiteit die jullie al eens jaren geleden hebben ondernomen samen, een gezamenlijke hobby uitoefenen of gewoon voor diegene een dinertje, picknick of high tea organiseren. Wie vindt dat nou niet leuk?! 

Een groot persoonlijk cadeau

Tot slot kun je ook als je een wat groter budget hebt een prachtig persoonlijk cadeau geven. Wat ik echt het mooiste cadeau vind dat ik ooit aan iemand heb gegeven, is namelijk een kunstwerk waarop een foto van ons was nagemaakt maar dan op een kunstzinnige manier. Kunst is over het algemeen best wel duur, dus dit kan alleen met een groot budget. Maar dit is natuurlijk een cadeau dat iemand voor altijd zal koesteren en in zijn woonkamer of slaapkamer kan ophangen. Let wel op: je moet wel goed weten van wat voor kunst iemand houdt! Want het zou zonde zijn als je de plank mis slaat met dit bijzondere en persoonlijke cadeau.

Gerelateerde Berichten

Zo duurzaam zijn LED lampen.

Lotte

Afvallen, gezond, natuurlijk en lekker eten gaan best samen

Lotte

5 tips om een wijnkenner te worden

Lotte