Het was een mooie winterse dag. Er was nog geen sneeuw gevallen dus de straten waren nog niet mooi wit. Wat wel leuk is wanneer de kerst begint. Een echte witte kerst. Dat wil toch iedereen. Ik liep buiten genieten van het zonnetje in de kou. Ik had me goed aangekleed. Een dikke winterjas met laarzen en dikke sokken erin. Een grote sjaal die ik wel drie keer om kon slaan.

Een klein rondje

Ik ging wandelen. Ik begon bij mij thuis. Het plan was om door het bos heen te lopen naar de supermarkt om dan boodschappen te doen en langs de woonwijk weer terug. Dan maak je een mooi rondje. Dat is goed voor je gezondheid natuurlijk even wandelen en je haalt even een frisse neus. Zolang je maar goed bent ingepakt. En van het lopen krijg je het natuurlijk ook warmer.

Kort rondje…

Ik begon met wandelen en kwam uiteindelijk bij het bos aan. Hier zag ik meerdere mensen lopen en hun hond uit laten. Het was dan ook een typische uitlaat plek voor honden. Gelukkig ruimt iedereen hier wel de zooi van de hond op. De hond kan het moeilijk zelf doen. Tijdens het wandelen kwam er ineens iets op me af rennen. Een hond. Een herder om precies te zijn. Hiervoor hoorde ik al een knal van vuurwerk. Wat die vervelende jongere altijd afsteken. De hond rende hard op me af en sprong op me. Hij beet me hard in mijn arm. Ik zag het baasje aan komen rennen en trok de hond van me af. Ze voelde zich zo schuldig en hielp me overeind. Ze maakte de hond ergens aan vast en ging kijken hoe de wond was. Ik had geluk met mijn dikke jas maar het bloedde wel goed.

Auw…

Ze belde mijn vriend voor me. Zij kon me moeilijk ergens heen brengen met de hond die me zojuist had gebeten. Wat ik wel begreep. Ik werd opgehaald en ze gaf me haar contact gegevens voor het geval dat. In het ziekenhuis kwam ik er pas achter hoeveel dit eigenlijk kost. Zo ging ik kijken naar een letselschade advocaat. Deze vond ik makkelijk bij Brugman advocaten. Op deze manier kon ik een vergoeding krijgen omdat het de schuld is van een andere partij. Zo mocht ik ook een hele tijd niet sporten. Of tenminste niet met mijn arm anders konden de hechtingen los raken. Dit was best vervelend omdat ik zelf van sporten hou en dat mijn dagelijkse routine is. Gelukkig stond er op de site dat ik voor van alles een vergoeding kan krijgen en zij me de hele route bijstaan.

Je kan misschien ook genieten van: