Je bent weer lekker wezen shoppen in de stad en komt met kilo’s vol nieuwe kleding thuis. Met een lach op je gezicht kom je het huis binnen, om vervolgens te ontdekken dat dat nieuwe roze jurkje, die groene broek en die oranje trui nergens meer inpassen. Je ooit zo groot ogende kleerkast blijkt plotseling veel te klein. Op zoek naar een nieuwe kast dus, maar welke kleerkasten kan je nou het best kiezen?

Kleerkasten met spiegeldeur

Wat dacht je van een kleerkast met spiegeldeur van Emob? Ideaal om jezelf aan het begin van de dag even goed in de spiegel aan te kijken. Dat plukje haar dat wat raar omhoog staat, dat laagje make-up dat net niet goed over je wenkbrauw heen zit of die mascara die opeens uitgelopen blijkt te zijn; je kunt het met één blik in de spiegel wegwerken. En nog een voordeel: je kleine kamer oogt dankzij de spiegeldeur opeens veel groter. 

Kleerkasten met schuifdeur

Als je liever niet naar jezelf kijkt als je in je slaapkamer bent kun je beter voor andere soorten kleerkasten van Emob gaan. Een kledingkast met schuifdeur bijvoorbeeld. Een simpele schuifbeweging bedient je van die beige broek, die gele sokken of die blauw-gele trui. Schuiven is handig, zeker als je kamer niet al te groot is. Niks geen kleerkast waarbij het opendoen van de deuren je halve kamer inneemt. De kast met schuifdeur is zeker ook aan te raden voor de grote shoppers onder ons. Al die kilo’s aan kleding moeten natuurlijk wel opgevangen worden en dat kan de kast met schuifdeur als geen ander. Deze kledingkast kan veel meer kilo’s aan dan bijvoorbeeld een kast met draaideur. Waar je wel op moet letten bij dit type kast is dat je hem niet meer in zijn geheel kan openen.

Kleerkasten met draaideur

Nog niet overtuigd door de kast met spiegel- of schuifdeur? Dan zijn de kleerkasten met draaideur van Emob misschien wel de ideale kasten voor jou. Een groot voordeel van deze kast is dat je in één oogopslag al je kleding kunt zien. Sta jij aan het begin van de dag te kijken wat je aan wil doen, dan kun je in een razendsnel tempo je sokken, broek en andere spullen pakken. Voor de mensen die zoeken naar wat overzicht in het soms zo chaotische bestaan is deze kast dus wel echt een aanrader. Ook is de kast een stuk goedkoper dan de andere kasten. Nadeel is dan weer wel: Je bent minder centjes, maar wel meer ruimte kwijt aan de kast. 

Je kan misschien ook genieten van: