Thuis is de plek waar je tot rust kan komen, je eigen ding kan doen en noem maar op. Het is een plek wat je geheel eigen maakt en waar je vrienden kan uitnodigen om samen te komen. Een plek wat je inricht naar je eigen smaak en accessoires neerlegt en zet om het geheel af te maken. En wat maakt het interieur nou nog meer af dan kussens? Heerlijke, fluffy en zachte kussens waar je heerlijk tegen aan kan liggen.

Op de bank

Een avond bankhangen hoort erbij. Je kan er heerlijk naar verlangen. Gewoon op de bank te ploffen en een film of serie op zetten. Je hoeft verder nergens over na te denken dan je alleen maar te focussen op wat je aan het kijken bent. Wat maakt deze ervaring nog beter? Ja, een glas wijn of een lekker koud biertje. Maar buiten dat? Precies, Grote, zachte kussens waar je tegen aan kan kruipen. Het is zacht en zorgt voor warmte. Heerlijk om in de avond bij te zitten.

In bed

Niet iedereen is er een fan van, maar ik vind het heerlijk. Een bed vol met kussens. Waar je heerlijk op kan ploffen, in kan liggen en vast kan pakken. Toch heerlijk wanneer je na een lange dag werken helemaal vermoeid in de slaapkamer komt en je bed er uit ziet als een zachte wolk, en dan ook nog eens zo aanvoelt. Beter kan bijna niet. 

Op je balkon

Dit klinkt voor sommige misschien raar, maar het kan ook in de tuin. Een hoekje met hele grote kussens waar je op kan zitten en liggen. Makkelijk te verslepen en je kan elk moment van de dag genieten van de zon. Of wanneer het regent makkelijk naar binnen brengen zodat het droog blijft. Zo kan je lekker genieten van de zon, lang uit liggen en nog een lekker drankje in je hand hebben. Dus wanneer schaf jij de grote kussens aan om een knus hoekje te maken?

Maak jij liever in een andere kamer of op een andere plek een knus hoekje? Dat kan natuurlijk ook. Maar kussens kan je gebruiken om de knusheid in huis te brengen. Het zorgt gelijk voor wat warmte maar ook dat jij overal in huis een zachte landing hebt en kan genieten van zachte kussens en geheel tot rust kan komen na vermoeiende dagen.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter