De een is er enorm fan van, de ander wilt liever geen poespas in huis. Nou heb je ook erg veel verschillende manieren om een eyecatcher in jouw interieur te plaatsen. Maar iets waar veel verschillende soorten van zijn, zijn wel hanglampen. De vorm, de kleur, de maat. Je hebt overal wel honderden varianten op. Maar dat heb je ook op veel andere eyecatchers natuurlijk. Maar benieuwd waar je allemaal hanglampen kan hangen in je huis? Ja, eigenlijk wel overal, maar op de volgende plaatsen vallen ze gegarandeerd op!

Boven de eettafel.

De plek waar iedereen samen komt voor het eten. Een plek wat altijd wel opvalt wanneer er mensen binnen komen. Waar een kopje koffie en een gezellig gesprek centraal staan. En waar een eyecatcher op deze manier echt opvalt. Het kan ook nog eens een goed begin zijn van een gesprek. Dus de ideale plek zou je zeggen.

Boven de salontafel.

Wanneer je een avond met vrienden gaat bankhangen, drankje erbij en een paar lekkere hapjes. Dan wil je wel goed sfeerlicht erbij hebben. Daar kan een hanglamp natuurlijk voor zorgen. Wil je ook nog dat hij echt opvalt, pak dan een echte eyecatcher. Voor je het weet is iedereen helemaal afgeleid erdoor.

In de slaapkamer.

Het is een plek waar de eyecatcher niet door iedereen gezien wordt. Want je nodigt niet iedereen uit om gezellig op jouw kamer te komen. Dat is helemaal jouw plekje natuurlijk. Maar hoe gaaf is het, wanneer je zelf heerlijk aan het chillen bent op je bed, je ook nog wat te kijken hebt. En dan niet continue op je telefoon zit om iets moois te zien. Dat heb je dan ook gewoon aan je plafond hangen. 

Midden op een random plek.

Wil je helemaal uitpakken? Dan kan je er ook voor kiezen om de hanglamp op een random plek te hangen. En dan bedoelen we niet boven een tafel. Je kan het bijvoorbeeld in een hoek plaatsen, dat het wel ergens licht geeft, maar het niet precies boven een specifiek object hangt. Zo hou je je interieur ook gelijk speels en uitdagend. Dus waarom niet een lamp gewoon ergens ophangen?

Maar het is natuurlijk geheel aan jezelf. Je moet jezelf fijn voelen bij je interieur en echt het gevoel van thuis krijgen. Dus durf jij een eyecatcher hanglamp aan? Wij zijn erg benieuwd geworden of mensen wat inspiratie hebben gekregen.

Je kan misschien ook genieten van:

Laat een reactie achter