Als je van plan bent om je motor te verkopen, dan kun je dit gemakkelijk online doen. Je vult de gegevens in van de motor op een verkoopwebsite en vervolgens ontvang je binnen 24 uur een bod. Als je hiermee akkoord gaat, dan komt de koper de motor ophalen en dan wordt er ook direct afgerekend. Zo makkelijk kun je dus een motor verkopen met de hulp van een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Je hoeft je motor alleen maar aan te melden op zo'n verkoopwebsite en de rest gaat bijna vanzelf. Je motor verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest.

OSW Marketplace

Je kunt er ook voor kiezen om je motor op een OSW Marketplace te zetten. Je kunt dan zelf de biedingen in de gaten houden en erop reageren. Je bepaalt dan ook zelf op welk bod je ingaat en je kunt net zolang wachten tot je akkoord gaat met een bod. Heb je hier helemaal geen zin in en wil je zo min mogelijk bezig zijn met je motor verkopen? Dan kun je een occasionexpert al het werk laten doen voor OSW. Hij neemt dan alles uit handen zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de verkoop van je motor. Hij neemt letterlijk alle zorgen weg.

Een ander voertuig verkopen

Geen motor verkopen, maar wel een ander voertuig? Het kan allemaal bij OSW. Het maakt niet uit welk voertuig je wil verkopen, een auto, sloopauto, motor, caravan, mobilhome of een boot, het kan echt allemaal. Je hoeft alleen maar de gegevens in te vullen van het voertuig en binnen 24 uur heb je al een bod binnen van OSW. Ze kunnen al jouw zorgen ontnemen rondom de verkoop van je voertuig.

Laat OSW je helpen met de verkoop

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Je kunt altijd ervaringen lezen van eerdere klanten van OSW. Die kun je teruglezen op hun website. Ook kun je contact opnemen met hun klantenservice. Dit kan gemakkelijk via de telefoon of via e-mail. Ze zijn zowel actief in België als in Nederland. De klantervaringen zijn zeer positief, ze worden namelijk beoordeeld met gemiddeld een 8,9. Je kunt bij OSW trouwens ook als bedrijf een voertuig inkopen. Ze hebben hier namelijk al 10 jaar een inkoopplatform voor met maandelijks een aanbod van wel 5000 voertuigen. 

Je kan misschien ook genieten van: