Veel vrouwen zijn enorm fan van het merk Marie Jo en wij snappen helemaal waarom! Marie Jo heeft een uitgebreide collectie met lingerie en badmode. In samenwerking met Annadiva Lingerie en Badmode zullen wij jullie wat meer vertellen over dit prachtige merk. Annadiva is het grootste lingerie verkooppunt in Nederland en België.

Marie Jo is een Belgisch bedrijf dat al ruim 100 jaar actief is op de lingeriemarkt. Marie Jo is gestart als een korsettenatelier voor dames. Dit korsettenatelier was bekend onder de naam Van de Velde. In 1984 breidde Marie Jo haar assortiment uit met onder andere BH’s. 1981 bracht Van de Velde dan voor het eerst haar eigen lingeriemerk op de markt. Dit lingeriemerk kreeg de naam: Marie Jolie, deze naam werd al snel afkort naar Marie Jo. Tot de dag van vandaag staat Marie Jo bekend om haar luxe lingerie met de perfecte pasvorm. De stoffen zijn zacht en de pasvormen worden jaar op jaar steeds verbeterd.

Marie Jo is een merk voor iedere vrouw

Veel vrouwen denken dat Marie Jo alleen geschikt is voor vrouwen met een grotere cupmaat, dit is echter niet het geval. Marie Jo heeft de cupmaten A tot en met H in haar collectie, hierdoor kunnen veel vrouwen een geschikte BH vinden.

Marie Jo heeft een uitgebreid aanbod. Zo kunnen vrouwen bij Marie Jo terecht voor een simpele BH, zoals een T-shirt BH, uiterst geschikt voor onder een strak hemdje of shirtje. Ook als je helemaal out of the box wil gaan met bijvoorbeeld een sexy lingeriesetje, kun je bij Marie Jo terecht.

Populaire Marie Jo BH’s

Marie Jo heeft enkele beroemde collecties op de markt gebracht, de meest verkocht collectie is de Avero collectie. De Avero collectie is zo beroemd dat er elke minuut wel een Avero BH over de toonbank gaat, een echte bestseller dus! De Avero staat bekend om haar grafische ruitjesmotief in combinatie met romantische bloemetjes op de schouderbandjes. Een echte tijdloze BH die de komende jaren nog zeker niet uit de winkels zal verwijden. Naast de Avero brengt Marie Jo ook elk seizoen nieuwe collecties uit, helemaal in de trends van dat seizoen.

Marie Jo, Marie Jo L’Aventure en Marie Jo Swim

Marie Jo heeft nog 2 andere lijnen. Marie Jo zelf staat bekend om haar luxe lingerie met perfecte pasvorm. De BH’s en slips uit deze collectie hebben vaak een elegante uitstraling met veel kant en prachtige details. Een leuk diamanten hangertje tussen de cups of schattige schouderbandjes zijn dus zeker geen uitzondering. Marie Jo L’Aventure staat dan weer wat meer bekend om haar jeugdige en stoere imago. De BH’s en slips van Marie Jo L’Aventure zijn vaak basic, maar wel met een pittig randje! Deze lingerie is vaak versierd met prachtige printjes. Marie Jo L’Aventure is de perfecte lijn voor de stoere vrouwen! Marie Jo Swim is pas sinds 2018 op de markt. Marie Jo Swim heeft badmode in de pasvorm die je van Marie Jo gewend bent, vaak in de leukste printjes en kleuren!

Heb jij al eens een BH van het merk Marie Jo geprobeerd?