Het is weer zomer en ik kan er niet om heen. Overal zie ik aanplakbiljetten en andere reclames die ons vrouwen oproept ons lichaam klaar te maken voor de zomer. Het zijn reclame-uitingen van sportscholen dus het is niet moeilijk te raden wat ze bedoelen. Wij vrouwen moeten allemaal massaal de sportschool in om weer eens wat kilootjes kwijt te raken. Of, als je het heel zwart wil zien, ons huidige lichaam is echt nog niet genoeg voor de komende zomer. Ik erger met echt groen, geel en blauw aan deze reclames. Waarom moet iedereen graatmager de zomer in? In de tijd van Rubens hadden ze het toch veel beter begrepen: iedere vrouw is mooi en weelderige vormen zijn prachtig. Ik vind daarom ook dat je dat best mag benadrukken en ik zie daarom ook met plezier dat ook voor vrouwen met andere vormen steeds meer flatterende mode op de markt komt. Zoals grote maten lingerie.

Grote maten lingerie: laat je zien

Vroeger moest je een lichaam dat afweek van de slanke norm vooral wegstoppen in kleding die er niet uitzag. Had je geen maatje 38 dan had je een probleem. Gelukkig is dat al lang niet meer zo. Elke vrouw mag er zijn en als zij zich prettig voelt in haar lichaam dan is het goed. In modellenland zien we steeds vaker modellen die er uitzien als normale vrouwen. Gelukkig want nog veel meisjes en vrouwen spiegelen zich aan deze voorbeelden terwijl maatje 36 voor de meeste van ons toch echt niet realistisch is. En dat hoeft dus ook niet. Op latere leeftijd is dat niet eens gezond meer. Voor de weelderige typjes onder ons is grote maten lingerie een uitkomst. Zo kunnen we onze vormen op een mooie manier showen aan degene met wie we ons leven delen. En dat moeten we met trots doen!

Voor ieder wat wils

Grote maten lingerie is niet langer meer in het verdomhoekje. Je kunt echt mee met de mode en de trends. Je kunt je in die lingerie laten zien al doe je dat natuurlijk niet aan iedereen. Maar ook het idee dat je iets moois draagt onder je gewone kleding, geeft vaak al een goed gevoel. Je voelt je mooi en begeerd en dat is wat kleding met je moet doen, ook grote maten lingerie. Je kunt nu ook echt iets uitzoeken dat bij jou stijl past. Dus schaam je niet en laat je zien. Jij bent mooi en een wonderwoman!

Je kan misschien ook genieten van: