Iedere vrouw heeft het in haar kledingkast: dames nachtkleding. Zelf ben ik een enorme fan van nachtkleding, want zodra ik thuiskom van werk ga ik douchen en trek ik wat comfortabels aan. Als het niet zo koud is buiten doe ik al vaak mijn nachtkleding aan. Dan hoef ik voor het slapen gaan alleen nog maar mijn tanden te poetsen en kan ik daarna zo in bed kruipen. Bij nachtkleding denken de meeste mensen direct aan sexy pakjes en allerlei oncomfortabele kledingstukken die bedoeld zijn voor van alles behalve slapen. Dat kan natuurlijk, maar dat hoeft helemaal niet! Vandaag schrijf ik een blog over de diversiteit binnen het segment dames nachtkleding. Ik zal je meenemen in de wereld van dames nachtkleding die voor iedere vrouw het perfecte stuk kleding heeft, en je hopelijk inspireert wat vaker iets comfortabels aan te trekken en even lekker te ontspannen! Veel leesplezier!

 

Een los nachthemd voor de fans van luchtig

Als eerste schrijf ik over mijn persoonlijke favoriet: het nachthemd. Het nachthemd is een dames nachtkleding stuk wat al decennialang mee gaat. De moeders van onze oma’s droegen al nachthemden, en waarschijnlijk voor die tijd ook al. Een nachthemd is eigenlijk gewoon een jurkje, maar dan om in te slapen. Hij kan met lange mouwen, korte mouwen of zelfs spaghettibandjes, afhangend van hoe warm je het hebt tijdens het slapen. Wat ik fijn vind aan een nachthemd is dat je het gevoel hebt dat je niks aanhebt, maar toch word je lekker warm gehouden. Ben jij dan ook een slaper die het liefst zonder iets aan slaapt maar dat toch wel wil, kies dan voor een nachthemd!

 

Een mooie pyjama om stylish in te slapen

Dan is er ook de satijnen pyjama. De satijnen pyjama is een klassieker in het gebied van dames nachtkleding. Ik kan me nog precies herinneren hoe de satijnen pyjama van mijn moeder aanvoelde. Zo glad en fijn! Vanwege de gladde stof is het dus erg prettig om in te slapen. Het staat daarnaast supermooi! Een satijnen pyjama kan prima als avondkleding doorgaan. Mocht je dan onverwachts iemand op de stoep hebben staan hoef je je zeker niet te schamen. Ook voel je je zelf een echte dame in zo’n pyjama. 

 

Sexy dames nachtkleding voor een spannende avond

Dan is er natuurlijk ook nog de sexy nachtkleding. Eigenlijk zou elke vrouw, die hier behoefte aan heeft, een setje in de kast moeten hebben. Ik heb een nieuwe ontdekking gedaan: een kruising tussen een sexy outfit en een nachthemd. Een hele mooie slip dress die klassiek en sexy is. Als ik mijn partner een keer wil verrassen maar me niet in iets oncomfortabels wil hijsen dan doe ik deze aan! Zo voel ik me op zijn mooist. 

Je kan misschien ook genieten van: