Wij wonder women vinden het belangrijk goed voor de dag te komen. Met een sterke uitstraling staan we ons mannetje wat we ook doen. Of we nu de kinderen ophalen van school of dat we onze manager willen overtuigen van ons plan, we willen er zelfverzekerd staan. Alle vrouwen weten dat kleding veel kan helpen bij het je goed voelen. En dat geldt natuurlijk ook voor schoenen. Letterlijk helpen schoenen je stevig te staan op de grond. En dat spreekt non-verbaal boekdelen. Geen wonder dus dat veel vrouwen extra aandacht besteden aan hun schoeisel. Niet alleen moet het goed zitten, schoenen moeten ook passen bij de gelegenheid en outfit. Dan kom je toch al snel uit bij Gabor schoenen. Dit bijzondere merk weet wat vrouwen willen. Ze hebben een ruime keuze in schoenen voor alle gelegenheden. Misschien heeft het te maken met de toewijding van de oprichters dat dit merk zo is gegroeid. Het is toch iets dat we misschien wel aanvoelen.

Gabor schoenen: twee broers en een naaimachine

De gebroeders Bernard en Joachim Gabor begonnen met het merk in 1949. Thuis, gewoon achter een naaimachine. Wel een Singer naaimachine die ze hadden gekocht door het gouden zakhorloge van hun vader in te ruilen. De broers hadden wel wat met moderne technieken. Dat heeft er waarschijnlijk voor gezorgd dat ze steeds voorop bleven lopen in de ontwikkelingen en dat ze goed mee kwamen met de concurrenten. In 1951 waren ze de eersten die een machine in zetten voor het produceren van de zolen. Toen ging het snel. In 1959 openden ze al een tweede fabriek die voorzien was van alle moderne snufjes. Schoenmakers vanuit Amerika kwamen zelfs kijken hoe die broers dat toch allemaal deden. In 2013 komt dan eindelijk de kroon op het werk: ze winnen een prijs voor het beste damesschoenen merk.

Lekker online shoppen

Gezien de vooruitziende blik van de broers, zullen ze het wel zeer gewaardeerd hebben dat Gabor schoenen nog steeds erg met de tijd meegaan en dus ook online te koop zijn. Thuis winkelen was een concept dat de broers vast omarmd zouden hebben als nieuwe ontwikkeling waarin ze bij moesten blijven. Wij kunnen in ieder geval heerlijk online Gabor schoenen uitzoeken. Iets wat past bij onze outfit en iets wat comfortabel zit. Zodat we weer sterk en geaard onze taken als vrouw kunnen doen. Met Gabor schoenen sta je goed.

Je kan misschien ook genieten van: