Is jouw kleine binnenkort jarig en is er een andere gelegenheid waarvoor je op zoek bent naar het perfecte cadeau voor jouw kleine spruit? Dan geven wij je graag wat inspiratie! In dit blog een aantal perfecte cadeaus waarvan we weten dat iedereen kind er gelukkig van wordt. Van een houten speelgoed keuken tot een tipi aan toe.

Een houten speelgoed keuken

Is jouw kind een echte zorger en vind hij of zij het ontzettend leuk om voor andere mensen te zorgen of om gewoon lekker zijn (nep)kookkunsten te laten zien? Dan is een houten speelgoed keuken waarschijnlijk het perfecte cadeau voor jouw kleine spruit. Kinderen vinden het heerlijk om het gedrag van hun ouders te kopiëren en ziet jouw misschien wel heel vaak in de keuken staan. Niks leukers natuurlijk om dit zelf ook te doen in een keuken op maat. Een houten speelgoed keuken heeft alles in huis wat de kleine kook nodig heeft. Van pannen tot (nep)gasfornuis tot oventje aan toe. Een speelgoed keuken zorgt gegarandeerd voor veel plezier, bij zowel jong als oud.

Een tipi

Houten bouwen is toch iets wat we zelf vroeger ook graag deden. Het liefste buiten in de tuin en andere binnen bij de bank. En hoe meer kussen en bij kwamen kijken hoe beter. Vandaag de dag kunnen we onze kinderen een handje helpen wat de tent bouwen betreft. Met een tipi heb je altijd een prachtige tent tot je beschikking voor zowel binnen als buiten. Met een tipi kan je kunt nog langer genieten van de gebouwde tent en kan hij of zij er een knusse en gezellige ruimte van maken. Een tipi is vaak van hoogwaardige kwaliteit waardoor hij zeker tegen een duwtje of stootje kan en zich niet zomaar gewonnen zal geven.

Een kinderbouwpakket

Knutselen en bouwen, dat is toch wel wat kinderen het liefste doen. Ze zijn nieuwsgierig en bevinden zich volop in de ontwikkelingsfase. Niks leukers om dan te ontdekken waar je wel niet allemaal toe in staat bent en knutselen en bouwen draagt hier zeker aan bij. Kinderen deze dagen spelen niet meer zoveel buiten maar met een kinderbouwpakket willen ze niet meer anders. Van (speelgoed)hamer tot (speelgoed)bouten tot (speelgoed)planken. Alles wat een kind nodig heeft voor een volwaardig kinderbouwsel vind je terug in een kinderbouwpakket. En misschien bouw je zelf nog wel even mee.

Nog meer ideeën voor het perfecte cadeau? Laat het ons weten in een commentje!

Je kan misschien ook genieten van: