Cadeautjes geven aan jezelf? Jazeker, je leest het goed. Ik ben van mening dat je jezelf zo nu en dan een beetje moet verwennen. Wij powervrouwen werken enorm hard en dit mag best beloond worden soms. En wie kan je hier nou beter voor belonen dan jijzelf? Het voelt heerlijk om het geld waar je zo hard voor hebt gewerkt uit te geven aan iets dat helemaal voor jezelf is. Dan geniet je er toch een beetje extra van dan wanneer het een cadeau van iemand anders was geweest. Maar wat moet je dan aan jezelf geven? In deze blog deel ik een paar van mijn ideetjes.

Sieraden

Sieraden zijn iets waar ik mezelf vaak mee beloon. Het leuke aan sieraden is dat je ze hebt in allerlei prijsklassen. Dus ook met een minder groot budget kun je jezelf zo nu en dan belonen met een mooi sieraad. Bovendien zijn sieraden een gebruiksvoorwerp dat je vaak gebruikt. Elke keer dat je het ziet kun je weer even terugdenken aan hoe hard je ervoor gewerkt hebt. En dit geeft enorm veel motivatie! Zo trakteerde ik mezelf afgelopen kerst op een mooi horloge. Elke keer dat ik dit horloge nu draag, denk ik terug aan mijn harde werk en ben ik toch weer een beetje trots op mezelf.  

Loungewear of lingerie

Iets wat ik eigenlijk nooit voor mezelf koop, is mooie lingerie of loungewear. Om de simpele reden dat ik dit eigenlijk altijd te duur vind om voor mezelf te kopen. Maar als ik het dan eens koop, dan ben ik er super blij mee. Dit is dus een leuk cadeautje om jezelf mee te verwennen. Heb jij bijvoorbeeld een succesje behaalt op je werk en wil je jezelf hiervoor belonen? Koop dan een mooi setje van Calvin Klein of struin rond in de Hunkemöller. 

Een dagje wellness

Als je een drukke periode achter de rug hebt waarin je hard hebt gewerkt, ben je waarschijnlijk wel toe aan een beetje ontspanning. Trakteer jezelf dan lekker op een dagje in de spa. Dit werkt heel ontspannend en zorgt er ook voor dat je de komende tijd weer hard aan de bak kan gaan. Ik vind de spa vaak redelijk prijzig, daarom kom ik er niet vaak. Maar eens in de zoveel tijd mag ik mezelf verwennen op een ontspannend dagje en dan pleeg ik een bezoekje aan de spa met een vriendin of mijn zus. Daarna voel ik me altijd weer helemaal herboren.

Je kan misschien ook genieten van: