Tegenwoordig kunnen wij als vrouwen zoveel verschillende keuzes maken uit beautyproducten. Als we alleen al kijken naar make-up merk je dat je overspoeld wordt met de nieuwste producten en reclames. Zo zijn er al honderden verschillende soorten foundation, oogschaduw en nog veel meer! Het een heeft een fantastische werking en past precies bij je, terwijl een ander juist de huid zal irriteren. Hierdoor is het goed om te kijken wat daadwerkelijk bij je past, zodat je niet teveel of te extreme kleuren zult aanbrengen.

Houd het natuurlijk en naturel

Natuurlijk, een beetje make-up kan geen kwijt. Zo is het voor ons als vrouwen ideaal dat we concealer kunnen gebruiken om onze wallen weg te werken. Wanneer je vervolgens een beetje foundation aanbrengt in dezelfde kleur, heb je jezelf al aardig ingedekt en kom je gewoon natuurlijk over.

Bovendien zie je tegenwoordig ook steeds vaker dat make-up door vele mensen te overbodig wordt. Zo zie je hele vegen met make-up zitten, waardoor er allerlei make-up aan een jas, trui of vest zit. Dit is zonde, want het is toch juist mooi als je het naturel houdt? Zorg voor een juiste combinatie tussen naturel en het hoognodige aanbrengen van make-up. Kies bijvoorbeeld voor een concealer, een eventuele foundation en eventueel mascara. De verhouding hiervan is precies goed, zodat je het nog aardig naturel houdt!

De beste nagellak, gellak!

Iets wat nog meer boost aan je outfit kan geven, is nagellak. Voor de een is het misschien wel een perfecte oplossing, terwijl een ander er juist een hekel aan heeft. Vele mensen hebben een echte haat- liefdeverhouding met nagellak. Zo zorgt het snel voor vlekken, duurt het lang voordat het droog is en pakt het soms niet goed uit. 

De gellak sets van Yinger zorgen daarentegen voor het compleet tegenovergestelde. deze unieke samenstelling zorgt ervoor dat de nagellak gemaakt is op gelbasis. De nagellak is hierdoor gemakkelijk aan te brengen en zal snel drogen. Bovendien kun je zelf de kleuren kiezen en kun je er alsnog aardig op los slaan met diverse creaties. Met een gellak set heb je gelijk alles in huis en kun je afwisselen met verschillende soorten kleuren, waardoor je iedere dag iets anders kunt doen.

De gellak blijft ongeveer twee weken mooi zitten, waarna er weer een nieuwe laag aangebracht kan worden. De gellak is gemakkelijk te verwijderen, om vervolgens een nieuw laklaagje aan te brengen!

Je kan misschien ook genieten van: