Blog

Een keer wat anders: vergaderen in Rotterdam

De wekelijkse vergadering kan wel eens wat minder bruisen van de energie dan gebruikelijk. Er zijn altijd werknemers die achterover zitten en niet zoveel zeggen, omdat het een beetje routine is geworden. Dat kan door verschillende factoren komen. Vaak heeft omgeving er een hoop mee te maken. Als je elke week in dezelfde kale vergaderruimte zit, dan komen de muren op een gegeven moment op je af. Maar werknemers die in slaap vallen of uit verveling op hun telefoon 'Wordfeud' spelen, is natuurlijk niet bevorderlijk voor de werksfeer. Hoe zorg je ervoor dat jouw werknemers zoveel mogelijk betrokkenheid tonen en input brengen in de wekelijkse vergadering?

Vergaderlocatie in Rotterdam

Wat je zou kunnen overwegen is om de boel af en toe eens om te gooien en de vergadering buiten de deur te houden. Vaak zorgt een nieuwe omgeving voor frisse energie en inspiratie. Er zijn veel vergaderlocaties beschikbaar in heel Nederland. Als jouw werknemers vanuit verschillende hoeken van Nederland komen, is het natuurlijk het beste om een ruimte te huren die gemakkelijk voor iedereen te bereiken is. Zoals een vergaderlocatie in Rotterdam. Rotterdam is een van de meest geschikte vergaderlocaties in Nederland, omdat het zowel met de auto als openbaar vervoer makkelijk te bereiken is. En er is ongetwijfeld een vergaderlocatie in Rotterdam die aansluit bij jouw wensen. Er zijn een hoop ruimtes beschikbaar met verschillende aankledingsstijlen voor de juiste inspiratie. Het mooie aan een vergaderlocatie is ook dat alles er omheen goed geregeld is, zodat jouw bedrijf zich puur kan focussen op de orde van de dag. De catering wordt verder geheel en tot in de puntjes verzorgd, en vaak houden ze ook rekening met speciale dieetwensen. Het zal als een uitstapje voelen, en het zal ongetwijfeld een positief effect hebben op de inzet van je werknemers.

Maak er een dagje uit van!

Natuurlijk kun je het niet elke vergadering zo groots aanpakken (of wel, dat verschilt natuurlijk per bedrijf). Maar mocht je je werknemers echt willen belonen voor hun goede inzet, maak er dan een compleet dagje uit in Rotterdam van! Rotterdam is een ontzettend bruisende stad en heeft veel moois te bieden. Zoek het na de vergadering bijvoorbeeld hogerop en breng een bezoek aan de Euromast. De Euromast biedt een fantastisch parnoramisch uitzicht over de hele stad en er wordt ook over een stukje geschiedenis van de havenstad verteld. Ook kun je er heerlijk eten. Last van hoogtevrees? Blijf dan wat lager bij de grond en neem je werknemers mee uiteten in een van de vele restaurants die Rotterdam te bieden heeft, zoals het welbekende Hotel New York bijvoorbeeld. Maak er hoe dan ook een productieve, leuke dag van en je werknemers zullen je belonen met hun harde werk.

Geef een reactie