Ga jij nog altijd naar de supermarkt of naar de slijterij om je drank te kopen? Voor veel mensen is het halen van een fles likeur of sterke drank bij de lokale drankenier de manier om alcohol te halen. Tegenwoordig kun je ook eenvoudig online drank bestellen. Natuurlijk kan dit alleen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Als jij je nog niet bewust was van het bestellen van drank online hebben wij een aantal voordelen voor jouw opgeschreven. 

Het grootste voordeel is voordeel

Een van de grootste voordelen van online drank bestellen is het voordeel zelf. Je kunt online namelijk veel makkelijker zien welke dranken er in de aanbieding zijn. Hierdoor kun je flink besparen en betaal je nooit meer te veel. Daarnaast kun je jezelf abonneren op de nieuwsbrief waardoor je alle aanbiedingen direct in de mailbox krijgt. Zo hoef je nooit meer een aanbieding te missen. 

Altijd in huis

Je kent het vast wel, je komt bij jouw lokale drankenier en je favoriete drank is uit de voorraad. Hierdoor moet je of ergens anders heen rijden of je kiest voor een andere drank. Persoonlijk houd ik heel veel van gin en bestel daarom altijd mijn gin online. Zo hoef ik nooit meer zonder te zitten en ben ik verzekerd van een gevulde voorraadkast. 

Overzichtelijk

Een ander groot voordeel is het overzicht dat je online hebt. Je kunt namelijk eenvoudig de zoekfunctie gebruiken of filteren op de dranksoort die je zoekt. Hierdoor kun je sneller je drank bestellen en kan je wellicht tot nieuwe ontdekkingen komen door te kijken wat er nog meer wordt aangeboden. Zo ben ik een hele goede whiskey tegengekomen waarvan ik nooit eerder had gehoord. 

Niet meer de deur uit

Het is ontzettend makkelijk om online je drank te bestellen. Vaak wordt er maar een klein bedrag gerekend voor het verzenden of wanneer je genoeg besteld hoef je helemaal geen verzendkosten te betalen. Het mooiste is dat je er niet eens de deur voor hoeft uit te gaan. Veel aanbieders kunnen snel leveren. Zoals op Drankdozijn. Als je hier voor 21:00 besteld heb je het meestal de volgende dag al in huis, dat noem ik pas gemak.

Drankpakketten

Veel online drank aanbieders stellen zelf drankpakketten samen. Door een pakket te bestellen ben je vaak veel voordeliger uit dan wanneer je de flessen los haalt. Daarnaast zit er vaak een drankfles bij waarvan je nooit eerder had gehoord. Hierdoor kun je nieuwe dranken ontdekken met voordeel! Zo biedt online drank bestellen veel voordelen. Probeer het zelf een keer uit en proef er de vruchten van.

Je kan misschien ook genieten van: