Dit jaar is weer voorbij gevlogen, want over minder dan twee weken is het alweer 2020. Ik plan het liefst allemaal leuke dingen om te doen aan de start van het nieuwe jaar. In deze blog deel ik een aantal van mijn ideeën.

Thema feest oud en nieuw

Hoe leuk is het om samen met je vrienden knallend het nieuwe jaar in te gaan door een gaaf themafeest te organiseren! Leuke thema’s waar ik gelijk aan denk is back to the feature, stout/ fout en nieuw of goud en nieuw. Begin met het aanmaken van een Facebook groep om iedereen uit te nodigen of stuur een ouderwetse uitnodiging. Als je niet zoveel budget hebt dan kun je vragen of iedereen iets van drank meeneemt en dan zorg jij als gastvrouw voor lekkere hapjes. Ook de decoratie mag natuurlijk niet ontbreken! Zoveel zal je vast niet nodig hebben, want ik gok dat de kerstboom met sfeervolle lichtjes nog in huis staat. Wel is het natuurlijk leuk om iets van het door jou gekozen thema toe te voegen. Oud en nieuw is niet compleet zonder vuurwerk. Vraag aan iedereen een bepaald bedrag en koop daarvan een grote partij vuurwerk.

 

Nieuwjaarsborrel organiseren

Als je liever geen feest organiseert met oudejaarsavond omdat je bijvoorbeeld niet alle gasten kwijt kunt in je huis of je gewoon liever geen troep hebt, kun je ook een nieuwjaarsreceptie organiseren buitenshuis. Probeer iedereen bij elkaar te krijgen op een datum in januari en reserveer een leuk tentje bij jou in de buurt. Je kunt met iedereen afspreken om een bepaald bedrag in te leggen waarvan je een gedeelte voor drankjes reserveert en een gedeelte voor hapjes. Zo kun je met z’n allen proosten op het nieuwe jaar en het is super snel geregeld.

 

Vakantie plannen

Weet jij al waar je dit jaar naartoe gaat op vakantie? Ik begin meestal in het begin van het jaar met het plannen ervan, zodat ik kan profiteren van vroegboekkorting. Ook is het natuurlijk gewoon leuk om het jaar hiermee te beginnen. Zo kun je er naar uitkijken!

 

Meedoen aan de Postcodeloterij

Ben jij ervan overtuigd dat 2020 jouw geluksjaar wordt? Schrijf je dan in voor de Postcodeloterij! Wie weet ga jij er straks wel vandoor met een leuk bedrag. Bij de Postcodeloterij verlies je nooit, want je krijgt ook af en toe leuke kleinigheidjes opgestuurd. Bovendien steun je 107 goede doelen wanneer je meespeelt. Schrijf je nu in dan doe je nog mee aan de trekking van 1 januari. De Postcodeloterij uitslag bekijk je hier.

 

High tea organiseren voor vriendinnen

Iedereen is het hele jaar door super druk. Dus haal je vriendinnen bij elkaar zorg voor thee en lekkere hapjes zodat jullie gezellige gesprekken kunnen voeren! Vraag aan iedereen of zij een klein gerechtje wil maken. Ik weet van mijn vriendinnen dat iedereen het ook erg leuk vind om iets van een taart of koekje te bakken. Nog belangrijker is natuurlijk een lekkere kop thee. Zorg voor wat veel verschillende smaakjes voor de afwisseling.

 

Inschrijven voor de sportschool

Erg cliché is natuurlijk vanaf 1 januari ga ik minimaal twee keer per week naar de sportschool. Voor mij werkt dit toch altijd wel goed omdat ik het gevoel heb dat ik met een schone lei begin. Ook is het natuurlijk wel fijn als je de kilo’s van de feestdagen eraf kunt trainen.

Je kan misschien ook genieten van: